ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πως ελέγχουμε και εκτιμούμε τα κοσμήματα σας


 
 • Τα ζυγίζουμε σε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
 • Για να ελέγξουμε τα καράτια χρησιμοποιούμε το πιο σύγχρονο όργανο υψηλής τεχνολογίας το όποιο με ακτίνες Χ αναλύει όλα τα μέταλλα του κράματος με ακρίβεια εκατοστού του καρατίου.
  Η ακρίβεια είναι σημαντική για να πληρωθείτε σωστά και άμεσα
 • SKYRAY EDX 600


  Μας δίνει τη δυνατότητα, χωρίς να καταστρέφεται το κόσμημα, να βρούμε πόσα καράτια ακριβώς είναι ο χρυσός που περιέχει.
  To EDX600 είναι εφοδιασμένο με έναν αποτελεσματικό και πρακτικό αναλογικό μετρητή, ο οποίος παρέχει μετρήσεις για τη συνθέση των πολύτιμων μετάλλων.
  Τα μετρήσιμα στοιχεία είναι: χρυσός, ασήμι, χαλκός, πλατίνα και παλλάδιο.
  Η ακρίβεια μέτρησης φτάνει το 0,5% - 1%.

   

  ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ – ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΩΝ ΛΙΡΩΝ & ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

  Ελάτε να εκτιμήσουμε μαζί τα κοσμήματα σας με την βοήθεια σύγχρονου φασματογράφου

  Αγοράζουμε τα χρυσαφικά σας σαν κόσμημα στις καλύτερες τιμές της αγοράς με βάση την τρέχουσα τιμή του χρυσού. Η αξιολόγηση των κοσμημάτων σας γίνεται με την βοήθεια του φασματογράφου όπου μπροστά σας θα αναλύσουμε ακριβώς πόσα καράτια είναι ο χρυσός που περιέχει. Η αγορά του χρυσού γίνετε με βάση την τιμή του χρυσού σήμερα. Αγοράζουμε χρυσά και ασημένια κοσμήματα, χρυσά δόντια, κοσμήματα με μπριγιάν, χρυσά αντικείμενα (αναπτήρες, στυλό, πλακέτες κ.α.) ασημένια σκεύη.

   

  ΕΝΕΧΥΡΟ

  Μετρητά μέσω ενέχυρου ανάλογα με τις ανάγκες σας

  Σας δίνουμε την δυνατότητα άμεσων μετρητών μέσω ενεχυρίασης των κοσμημάτων σας με απόλυτη ασφάλεια. Επισκεφθείτε μας στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα ή στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ της Ηλιούπολης. Θα εκτιμήσουμε μαζί τα κοσμήματα σας ή το ρολόι σας και θα συμφωνήσουμε μαζί στο ύψος του ποσού που θα λάβετε και το χρόνο της ενεχυρίασης σύμφωνα με τις ανάγκες σας.Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εξαγοράσετε πίσω τα κοσμήματα σας κατά την διάρκεια της ενεχυρίασης.

   

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

  Συναλλαγές με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια

  Στην GOLD4MORE σας παρέχουμε την απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια σε κάθε συναλλαγή. Έχουμε χτίσει μια πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας η οποία βασίζεται σε σεβασμό, ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Ελάτε να εκτιμήσετε τα κοσμήματα σας δωρεάν ή τηλεφωνήστε μας σήμερα για να σας δώσουμε προσφορά.

   

  Η ΕΤΑΙΡΙΑ

  Πρώτη εταιρία αγοράς χρυσού στην Ελλάδα

  Η εταιρία Gold4more είναι από τις πρώτες που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα στην αγορά χρυσού. Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση με σαράντα χρόνια παρουσία στο χώρο της χρυσοχοΐας. Σκοπός μας είναι η φιλική εξυπηρέτηση με γνώμονα το σεβασμό των πελατών μας. Επισκευτείτε μας στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ στο κέντρο της αθήνας στο Σύνταγμα ή στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ της Ηλιούπολης.

   

  Δείτε εδώ την διαφήμιση μας στην τηλεόραση.

  ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ