Αγορά ασημιού

 

Αγορά ασημιού – Αγορά ασημικών & ασημένιων σκευών – Πώληση Ασημιού

 

Αγοράζουμε παλιά ασημένια σκεύη και κοσμήματα στο κέντρο της Αθήνας στο κατάστημα μας στο Κολωνάκι  δίπλα στο Σύνταγμα. Πωλήσετε τα παλαιά ασημικά σας στην καλύτερη τιμή. Αγοράζουμε όλα τα ασημένια σκεύη και ασημένια κοσμήματα ανεξαρτήτου παλαιότητας. Έχετε παλαιά ασημικά για πώληση; Πουλήστε τα στην καλύτερη τιμή.  Η εκτίμηση για τα παλαιά σας ασημένια σκεύη ή κοσμήματα γίνετε με βάση της τιμής του ασημιού σήμερα και προσφορά είναι η υψηλότερη της αγοράς.

Τι Αγοράζουμε

Αγοράζουμε ασημένια σκευή, μαχαιροπήρουνα, , ασημένιους δίσκους, κηροπήγια, ασημένια κοσμήματα, ασημένια νομίσματα και οτιδήποτε περιέχει ασήμι.

 

Πως ελέγχουμε και εκτιμούμε τα κοσμήματα σας

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στον έλεγχο των κοσμημάτων σας
1)Τα ζυγίζουμε σε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
2)Για να ελέγξουμε τα καράτια χρησιμοποιούμε το πιο σύγχρονο όργανο υψηλής τεχνολογίας το όποιο με ακτίνες Χ αναλύει όλα τα μέταλλα του κράματος με ακρίβεια εκατοστού του καρατιού.
Το αποτέλεσμα και η τιμή εκτυπώνονται άμεσα στο έντυπο ανάλυσης.
Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων είναι σημαντική για να πληρωθείτε σωστά και άμεσα.

Πρώτη εταιρία αγορά χρυσού στην Ελλάδα.Αγορά ασημιού – Αγορά παλαιών ασημικών & ασημένιων σκευών – Πώληση Ασημιού

Η εταιρία Gold4more είναι από τις πρώτες που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα στην αγορά χρυσού. Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση πάνω από όλα με σαράντα χρόνια παρουσία στο χώρο της χρυσοχοΐας. Σκοπός μας είναι η φιλική εξυπηρέτηση με γνώμονα το σεβασμό των πελατών μας. Επισκευτείτε μας στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ στο κέντρο της αθήνας στο Σύνταγμα ή στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ της Ηλιούπολης.

 

Αγορά χρυσού  με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.Αγορά ασημιού – Αγορά ασημικών & ασημένιων σκευών – Πώληση Ασημιού

Στην GOLD4MORE σας παρέχουμε την απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια σε κάθε συναλλαγή. Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο έχουμε χτίσει μια πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας η οποία βασίζεται σε σεβασμό, ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Ελάτε να εκτιμήσετε τα κοσμήματα σας δωρεάν ή τηλεφωνήστε μας σήμερα για να σας δώσουμε προσφορά.

 

 

Αγορά ασημιού – Αγορά ασημικών & ασημένιων σκευών - Πώληση Ασήμι

 

Δείτε εδώ την διαφήμιση μας στην τηλεόραση.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ