Ενεχυροδανειστηριο

Διαδικασία αποστολής του φακέλου


1.Συμπληρώστε τη φόρμα για να σας αποσταλλεί ο ειδικός φακελος

2.Παραλαμβάνετε στο χώρο σας εντελώς δωρεάν ένα φάκελο των ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ). Ο φάκελος των ΕΛΤΑ που θα παραλάβετε περιέχει: • Ένα έντυπο για να συμπληρώσετε
• Ένα μικρό φάκελο για τα κοσμήματα σας
• Ένα μεγαλύτερο φάκελο με οδηγίες
• Τέλος ένα πλαστικό προπληρωμένο φάκελο των ΕΛΤΑ με έτοιμη διεύθυνση και αριθμό παρακολούθησης αποστολής.

Αφού τα βάλετε όλα μέσα στον πλαστικό φάκελο καλέστε τις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στο 800-11-82000 και το παραλαμβάνουν από τον χώρο σας. Η αποστολή αυτή είναι προπληρωμένη και ασφαλισμένη για 1000 ευρώ σε περίπτωση απώλειας (για μεγαλύτερη ασφάλιση τηλεφωνήστε μας στο 210.36.44.500).

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας αποστείλουμε τον ειδικό φάκελο.


Όνομα (υποχρεωτικό)

Επώνυμο (υποχρεωτικό)

Διεύθυνση (υποχρεωτικό)

Πόλη (υποχρεωτικό)

Περιοχή

Τ.Κ. (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

Μετρητά μέσω ενέχυρου ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σας δίνουμε την δυνατότητα άμεσων μετρητών μέσω ενεχυρίασης των κοσμημάτων σας με απόλυτη ασφάλεια. Επισκεφθείτε μας στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα ή στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ της Ηλιούπολης. Θα εκτιμήσουμε μαζί τα κοσμήματα σας ή το ρολόι σας και θα συμφωνήσουμε μαζί στο ύψος του ποσού που θα λάβετε. Θα καθορήσουμε μαζί το χρόνο της ενεχυρίασης σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το σήμαντικότερο είναι ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εξαγοράσετε πίσω τα κοσμήματα σας κατά την διάρκεια της ενεχυρίασης. Τα κοσμήματα που δίνονται ως ενέχυρο φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια σε θυρίδα τραπέζης.

 

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Πρώτη εταιρία αγορά χρυσού στην Ελλάδα.

Η εταιρία ενεχυροδανειστήριο Gold4more είναι από τις πρώτες που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα στην αγορά χρυσού και ενέχυρου. Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση πάνω από όλα με σαράντα χρόνια παρουσία στο χώρο της χρυσοχοΐας. Σκοπός μας είναι η φιλική εξυπηρέτηση με γνώμονα το σεβασμό των πελατών μας. Επισκευτείτε μας στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι δίπλα στο Σύνταγμα ή στο κατάστημα ‘Gold4more αγορά χρυσού’ της Ηλιούπολης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Αγορά χρυσού με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.

Στην GOLD4MORE σας παρέχουμε την απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια σε κάθε συναλλαγή. Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο έχουμε χτίσει μια πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας η οποία βασίζεται σε σεβασμό, ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Ελάτε να εκτιμήσετε τα κοσμήματα σας δωρεάν ή τηλεφωνήστε μας σήμερα για να σας δώσουμε προσφορά.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ